Keskiviikkoiltana Sari soitti yhdentoista jälkeen, että nyt alkaa tapahtua. Pinja inisikin taustalla ja läähätti kovasti. Synnytys oli alkanut. :-) Puolenyön jälkeen 10.9. tuli viesti, että ensimmäinen pentu on syntynyt ja muut tulivat maailmaan kahden tunnin sisällä aloituksesta. Kaikki sujui hyvin, vaikka Pöö oli ensikertalainen. Olimme veikannut päivää & määriä perheen kesken ja päivämääräveikkauksen voitin! Jee! Palkintoja ei valitettavasti ollut jaossa eikä vetoa lyöty, joten kaipa sain vain mainetta ja kunniaa. hehehe :-D Olin puhelimessa yöllä vähän väliä ja seurasin synnytystä paikoin livelähetyksenä. Jännää oli! Nukkumaan menin neljän paikkeilla, Sari ei kai ollenkaan.

Iltapäivällä menin katsomaan uusia tulokkaita. Pihaan ajaessani olikin Pinja yllättäen vastassa, se oli käymässä pisulla. Se innostui kovasti kun tulin katsomaan ja oli tosi reipas ja hyväkuntoisen oloinen. Sari sitä kutsui sisälle pesulle, mutta se ei lähtenyt luotani vaan tuli vasta kun minäkin tulin. (otin autosta isoa sanomalehtikasaa, jonka naapurin rouva oli mukanani pennuille lähettänyt) Tuli jotenkin kamalan hyvä mieli kun Pöö ei jättänyt mua vaan kulki kanssani. Onkin ollut vähän orpo olo kun Pöö on ollut poissa kotoa.

Sisällä käytiin ensin pesulla ja sitten menimme ihmettelemään Pinjan pentuja. Ne olivat minusta hirmu pieniä ja vastasyntyneen oloisia kun olivat märkiäkin Pinjan lipsutuksesta. Olen nähnyt alle vuorokauden ikäisiä pentuja vain kerran aiemmin, joten tämä oli minulle tosi eksoottista! Ikäähän niillä oli siis n. 12 tuntia. Pinja seurasi tarkkana kun pentuja punnittiin ja halusi putsailla niitä vähän väliä. Kuviakin otin muutaman, tässä tuore äiti hautomassa. Pöö piti välillä tassua tuolla tavalla hassusti suojana. :-D Pinja oli selvästi jo väsyksissä vaikkei malttanut oikein nukkua kun huolehti pennuistaan, sen pää alkoi pilkkimään ja silmät mennä kiinni. Lopulta se sitten kellahti kyljelleen torkkumaan pentujen imiessä maitoa.